Te dragen
Levering
Reserveren

Wilt u een Chinese ramen met kip, vis of groenten eten voor uw lunch? Bent u op zoek naar een Aziatisch kwaliteitsrestaurant dat verse en snelle gerechten aanbiedt in de buurt van uw kantoor of huis? Wilt u in het centrum van Brussel wat California roll proeven?

blockquote

Het restaurant Ozawa opent zijn deuren in het centrum van Brussel.

Bovendien kunt u dankzij ons online bestelsysteem vooraf al onze Aziatische gerechten bestellen die u wilt proeven en ophalen op de datum en tijd van uw keuze in ons restaurant.

Restaurant Ozawa – Uw Aziatisch restaurant in Brussel

sushi-plat-ozawa-Bruxelles

Ons Aziatisch restaurant opende onlangs zijn deuren in de straten van Brussel tot vreugde van alle liefhebbers van traditionele Aziatische gerechten. Het is gemaakt door een liefhebber van de Chinese en Japanse keuken en wilde een aantal van de gerechten uit zijn jeugd, zijn geschiedenis met alle fijnproevers delen.

In restaurant Ozawa Restaurant bieden wij u een binnendienst (30 plaatsen) en een lunchbezorgservice op kantoor of thuis 1 km rond het restaurant.

Onze chef-kok gebruikt alleen verse producten van hoge kwaliteit om u in alle omstandigheden een perfecte proeverij te garanderen. Al onze gerechten: ramen – Chinese noedels, gestoomde of California roll zijn gemaakt met verse, seizoensgebonden en vooral niet bevroren producten. In ons restaurant wordt niet gebakken. Alle gerechten zoals gestoomde hapjes of sushirijst worden alleen gestoomd om al hun essentiële smaken en voedingsstoffen te behouden.

resto-asiatique-accueil-ozawa-bruxelles

Restaurant Ozawa – Onze menukaart

sushi-plat-ozawa-Bruxelles

Onze chef-kok heeft een menu van hoge kwaliteit samengesteld, compleet en met de mogelijkheid voor al onze klanten om een gerecht te vinden dat voldoet aan hun verwachtingen, smaken en wensen. Naast vlees en vis bieden wij onze vriendelijke klanten ook enkele halal– en andere 100% veggiegerechten aan.

U kunt vele à la carte gerechten ontdekken of een suggestie van de chef om ter plaatse te proeven, mee te nemen of thuis te bezorgen.

starter-accueil-ozawa-bruxelles-1

diverse Aziatische inzendingen

ramen-accueil-ozawa-bruxelles-belgique

op basis van vlees of vis

donburi-accueil-ozawa-bruxelles-belgique

rijstkom met verschillende toppings

nos-suggestion-accueil-ozawa-bruxelles-belgique

Aziatisch gerecht gemaakt door de chef-kok

commande rapide -ozawa-Bruxelles

Restaurant Ozawa – Uw snelle bestelling

sushi-plat-ozawa-Bruxelles

Eenmaal ter plaatse aangekomen, plaatst u uw bestelling aan de balie en ontvangt u uw schotel ter plaatse of om mee te nemen in slechts enkele minuten. U kunt uw bestelling ook op kantoor of thuis in Brussel en de omliggende gemeenten laten bezorgen.

Om uw bestelling te plaatsen, kunt u gebruik maken van onze online winkel met snelle afhaling in het restaurant of bel ons nu. Wij staan tot uw beschikking.

Restaurant Ozawa – Onze openingstijden

sushi-plat-ozawa-Bruxelles

Ons Aziatisch restaurant, gelegen in het centrum van Brussel, is open van maandag tot donderdag – voor de lunch van 11.30 tot 14.30 uur en op vrijdag van 11.30 tot 21.30 uur. We zijn in het weekend gesloten.

Wilt u meer weten over ons restaurant, onze verschillende gerechten en specialiteiten of onze suggestie van de chef, neem dan nu contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.